Kwaliteit in webdesign

Bereikbaar en toegankelijk


Door de jarenlange ervaring van 60 Graden webdesign kunnen wij websites van hoge kwaliteit aanbieden. Dit gaat niet alleen op voor het uiterlijk van de website, maar ook voor de gebruikte HTML code. Enkele richtlijnen waaraan wij onze websites toetsen zijn:

W3C richtlijnen:

W3C is de ontwikkelaar van webstandaarden voor het internet, door het gebruik van deze standaarden worden internetpagina's goed weergegeven. Als gebruiker kunt u niet direct zien of een website bouwer zich heeft gehouden aan de richtlijnen van het W3C. Door een website te valideren bij het W3C kan worden bekeken of de website aan de standaarden voldoet. Maar wat zijn nu de voordelen van deze richtlijnen?
Een grote toegankelijkheid
Een W3C gevalideerde website wordt in alle browsers en op alle besturingssystemen correct getoond. Hierdoor is uw website over de gehele wereld goed te bekijken
Betere zoekmachine resultaten
Zoekmachines zoals Google, MSN en Yahoo zijn een belangrijke bron van bezoekers voor uw website. Om een goede positie te krijgen in de zoekresultaten is het belangrijk dat de code van uw website voldoet aan de normen van het W3C. Hierdoor is het voor zoekmachines makkelijker om uw website te analyseren en te indexeren.
Sneller weergegeven
Als een website goed is opgebouwd en voldoet aan de standaarden van het W3C, wordt deze sneller op het scherm van de bezoeker getoond. Hierdoor hoeven bezoekers niet lang te wachten voor uw pagina's zijn geladen wat de kwaliteit uiteraard ten goede komt.

Zelf gemakkelijk bijhouden:

Onze websites worden standaard geleverd met een Content Management Systeem (CMS), hiermee kunt u eenvoudig en de teksten van uw website bijwerken. Door uw website actueel te houden zullen bezoekers vaker terug keren om op de hoogte te blijven. Tevens spaart u zo een hoop kosten uit voor het bijwerken van uw website. Bijkomend voordeel is dat u overal uw website bij kan werken. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding!

Actueel ontwerp:

Als u uw website bij 60 Graden webdesign laat ontwikkelen bent u gegarandeerd van een modern design. Wij houden de trends op webdesign gebied nauwlettend in de gaten zodat we u een website kunnen leveren die zorgeloos enkele jaren meegaat. Een website die goed oogt wordt ook veelvuldiger bezocht en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling.

Snelle service

Mocht er een probleem zijn met uw website dan kunt u dit via per e-mail kenbaar maken. Onze medewerkers zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen. Kleine problemen kunnen vaak binnen 24 uur door ons worden opgelost.

Kwaliteit in webhosting

Betrouwbaar en snel


Om een website weer te geven op het internet, moet deze gehost worden. Met webhosting koopt u ruimte op het internet waar uw pagina op komt te staan, door middel van de domeinnaam worden de bezoekers doorgestuurd naar uw website. Onder webhosting vind u informatie over de prijzen die we hanteren en kunt u uw domeinnaam registreren.

Lage kosten

Wij kunnen u webhosting aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Vaak moet u naast de kosten voor de hosting ook nog extra betalen voor een domeinnaam, bij ons zit dit zelfs al bij de prijs inbegrepen. Daarnaast wordt u ook niet verplicht om reclame op uw site te plaatsen. Voor slechts 25 euro per jaar heeft u al een domeinnaam met 250MB schijfruimte.

Snelle servers

Onze websites worden gehost op een server in Amsterdam binnen een van de modernste datacenters van dit moment. Binnen een datacenter zijn de omstandigheden ideaal om de hoogste snelheid te garanderen. Onze websites zijn nagenoeg altijd bereikbaar (99,9% van de tijd!) en worden snel weergegeven. Mocht er een fout optreden in de server waardoor uw website niet bereikbaar is, dan wordt dit per direct opgelost.

Regelmatige backups

Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw website dan hebben wij altijd een backup achter de hand. Iedere week wordt er namelijk een gehele backup gemaakt van uw site, die wordt bewaard op een server in Groningen.